V termínu od 21.12 do 22.12 2019 se uskutečnil v Brně seminář filipínského bojového umění Kombatan Kali Presas style pod vedením Senior Master Randy Remolin, který opět probíhal ve velmi přátelské atmosféře. Sešly se na něm zástupci několika klubů z celé ČR.

Mistr Remolin učil techniky se dvěma tyčemi, s jednou tyčí, s nožem, nemalou část věnoval Espada y daga (mačeta a dýka), odzbrojovací techniky a v neposlední řadě i neozbrojený boj.

Vše bylo doplněno ukázkami technik a detailním vysvětlením. Každému se snažil předat maximum vědomostí dle jeho pokročilosti, tím pádem si každý se zúčastněných přišel na své.

Na závěr obou dnů byl vždy ještě seminář pro studenty od modrých pásků výše. Nutno podotknout, že z nás opravdu dostal Mistr Remolin i poslední zbytky sil, ovšem stálo to za to!!

Velké díky patří Guro Danovi Kroupovi, Guro Katce Kroupové a všem organizátorům této jedinečné události, stejně jako i Masterovi Randymu za super seminář, kde dokázal úžasným způsobem předávat toto nádherné umění. Díky patří i všem spolucvičencům a účastníkům semináře za pohodovou přátelskou atmosféru a nasazení.

Kategorie: semináře