Jak už je každoročním zvykem, i tentokrát jsme se vydali do již památné Olešnice, abychom si užili kung-fu radovánky, které si pro nás nachystal náš sifu a ještě více tak zocelili naše tělo i mysl. 

Při pozdním pátečním odpoledne jsme tedy dorazili plni elánu, očekávání a odhodlání na místo určení a začali se na vlastní kůži seznamovat s terénem – poslepu. Pocvičili jsme si náš hmat, sluch, orientaci a týmovou spolupráci. Přiznávám, že je co zlepšovat a někteří si tak nedobrovolně vyzkoušeli některé místní procedury, jako například bahenní zábaly nohou či léčivé účinky kopřiv. Omlazovací účinky prý zaručeny!

Jak už bývá zvykem, celý víkend se jel ve vysokém tempu a nic nás nemohlo zastavit. Deset, dvacet, třicet, padesát. Kliky, dřepy, angličáky, trakaře. Údery, kopy, bloky, páky. Nože, mačety, meče, halapartny. Kombatan, Hung gar, Tang lang, Tai ji. Každý si našel něco svého oblíbeného a vyzkoušel něco z odříkaného. Tentokrát jsme si mohli vyzkoušet především fighty a odzbrojování, a tak i když modřiny pomalu přibývaly a síly občas docházely, dobrá nálada a týmový duch nás zachránili. A že kreativitě se meze nekladou jsme také zjistili například zážitkovým sobotním obědem. No však to znáte – klasický technický seminář. 

Jak to shrnout? Super parta lidí, kreativní mistr, exkluzivní trénink, krásná příroda, a ještě k tomu výborné zázemí a jídlo. Modřiny a bolest přejdou, zážitky a fotky zůstanou!

Kategorie: semináře